Koeriersdiensten

Een koeriersdienst staat voor snelheid en service. U kunt ons inschakelen als u een pakket of poststuk met spoed of dezelfde dag nog bezorgd moet worden. Wij staan met één belletje op de afgesproken tijd voor uw deur om het pakket of poststuk ook weer op de afgesproken tijd af te leveren binnen de regio Midden en Zuid Nederland.

Bedrijf

Verstuurt of ontvangt uw bedrijf veel pakketten of post. Dan kunt u tijd en geld besparen door ons in te schakelen zodat wij uw vaste koerier worden om de pakketten en post voor u op te halen en weg te brengen. 

Heeft u als bedrijf vervoer nodig naar beurzen of congressen dan kunt u mij ook inschakelen en maken we afspraken over tijden en service.

Wilt u in de avonduren nog iets geleverd hebben bij de klant of vroeg in de ochtend dan kan dit ook bij Ad's Koeriersdienst. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen en wij leveren de prestatie. 

Particulier

Wilt u snel een pakket of poststuk opgehaald en afgeleverd hebben, dan besparen wij u tijd en geld met één telefoontje.

Of heeft u een speciale levering zoals een grote Adam of Eva bij een verjaardag, een ooievaar bij een geboorte of een ander speciaal vervoer. Dan hoeft u niet moeilijk te doen want gemak dient de mens want daarvoor zijn wij er. Het maakt ook niet uit of dit nu vroeg in de ochtend is of laat op de avond of misschien midden op de dag. Het kan allemaal als u ons belt of eerst informeert voor advies en mogelijkheden in de regio Midden en Zuid Nederland.

Geïnteresseerd?

En wilt u meer informatie over koeriersdienst of vervoersklus?

Neem contact op